سه‌شنبه 5 مرداد 1400
  • قابل توجه دانشجویان شرکت کننده در بیست و نهمین جشنواره قرآن وعترت

با عنایت به فعال شدن سامانه بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت بمنظور ثبت نام و ارسال آثار بخش های آوایی، هنری، پژوهشی، ادبی و فناوری به اطلاع می رساند که از روز سه شنبه 15/04/1400 لغایت 25/04/1400 این سامانه آماده بارگزاری آثار شرکت کنندگان در مرحله دانشگاهی می باشد. با توجه به شرایط موجود مبنی بر شیوع بیماری کرونا این مرحله کاملاً مجازی و از طریق بارگذاری آثار در سامانه جشنواره برگزار خواهد شد. در ضمن بنا به اهمیت موضوع رعایت موارد زیر ضروری است:

1- آزمون بخش معارفی روز دوشنبه 28/04/1400 بصورت مجازی و از طریق سامانه جشنواره برگزار می شود که دستورالعمل آن متعاقباً ابلاغ خواهد شد.

2- نتایج مرحله دانشگاهی بخش های غیر معارفی در اوایل شهریور ماه اعلام خواهد شد.

3- در محدوده زمانی فوق امکان ویرایش ثبت نام شوندگان و آثار بارگزاری شده وجود دارد.

4- دانشجویانی که در بخش معارفی ثبت نام نمودند، می توانند در یکی از رشته های بخش غیر معارفی نیز شرکت کنند.

5- بایستی حجم فایل های ارسالی حد اکثر تا 50 مگابایت بوده و براساس شرایط مندرج در دستورالعمل جشنواره تهیه و تصاویر با کیفیت عالی در سامانه بارگزاری شود.

6- جهت احراز اصالت اثر، کلیه آثار بایستی پس از تایید دو نفر از اساتید متخصص رشته مورد نظر و معاونت فرهنگی و دانشجویی در سامانه بارگذاری گردد.

7- در رشته حفظ 5 جزء تلاوت دانشجو بر اساس شرایط مندرج در شیوه نامه (بخش حسن حفظ) و پس از راستی آزمایی توسط مسئولین فرهنگی مراکز در سامانه بارگذاری گردد.

8- در رشته منبت و معرق علاوه بر عکس اثر، فیلمی از زوایای مختلف اثر تهیه و از طریق بارگذاری ارسال گردد.

9- از ارسال هرگونه اثر به معاونت فرهنگی و دانشجویی اکیداً خودداری گردد.

نام رشته

محورها و موضوعات

نقاشی، عکاسی، فیلم کوتاه و کلیه بخش های ادبی

آیات 3 الی 11 سوره مبارکه انسان و موضوعات مدافعان سلامت، مواسات و کمک های مومنانه

مقاله نویسی

الف: سلامت جسم و روان از منظر قرآن و عترت

* تاب آوری فردی و اجتماعی در ابتلائات

* راهکارهای ارتقاء و بهبود سلامت جسم و روان

ب: فضای مجازی با رویکرد مسائل فرهنگی و اجتماعی از منظر قرآن و عترت

* روش های خلاقانه تبلیغ آموزه های قرآن و عترت در فضای مجازی

* راهکارهای پاسخگویی به شبهات و سؤالات قرآنی در فضای مجازی

ج: پشتیبانی و مانع زدایی از تولید از منظر قرآن و عترت

* بررسی موانع تولید

* بررسی جایگاه کارآفرینی و اشتغال

طراحی پوستر

طراحی پوستر سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه های کشور

10- محورها و موضوعات بخش های ادبی، هنری و فناوری به شرح زیر اعلام می گردد:

تذکر مهم:  بخش فناوری به سه رشته1) تولید نرم افزار قرآنی  2) تولید اپلیکیشن قرآنی  3)کانال ها و صفحات مجازی قرآنی تقسیم بندی می شود که آثار در این سه رشته ارزیابی خواهد شد.