شنبه 17 خرداد 1399
  • اطلاعیه مهم اجرای آموزش آنلاین

دانشجویان عزیز : با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

با توجه به شروع کلاسهای آموزشی آنلاین آموزشکده فنی و حرفه ای شهید بهشتی ارومیه از روز شنبه  مورخ 99/02/20، مطابق برنامه آموزشی آنلاین هفتگی ، به روش زیر عمل کنید .

1)  لینکهای ورود به کلاس دروس آنلاین و نحوه ورود به آن ،در گروهای واتساپی جهت ورود دانشجویان به کلاس درس،توسط اساتید اعلام خواهد شد .(یک روز قبل از تشکیل کلاس ، جهت دریافت لینک ورود به کلاس مورد نظر به گروه واتساپی درس خود مراجعه کنید.)

2) زمان کلاس درس آنلاین ، دقیقاً از ابتدای ساعت آموزشی همان درس ، آغاز می گردد و حضور و غیاب دانشجویان توسط اساتید الزامی است .

3) فضای آموزش آنلاین ، دقیقاً فضای کلاس حضوری است ، فلذا رعایت شئونات اخلاقی الزامی است .

4) طبق دستورالعمل دانشگاه فنی و حرفه ای ، الزاماً  30 درصد ( 4 هفته آموزشی) کلاسها باید به صورت آنلاین تشکیل شود . بنابراین دانشجویان باید در این کلاسها حضور پیدا کنند .

اداره آموزش