در حال بارگذاری ...
جمعه 15 اسفند 1399
  • بازدید ازکارخانه چی چست گلوتن

    بازدید از مراحل تولید ویفر و کیک

    تاریخ و مکان بازدید:  روز یکشنبه مورخه 9709/11 / شهرک صنعتی- فاز یک. روبروی کارخانه چی چست گلوتن- شرکت تالیا فخر آذربایجان

    گروه صنعتی /فنی : شرکت تالیا فخر آذربایجان

    رشته تحصیلی:  علوم و صنایع غذایی

    مقطع: کاردانی

    درس مربوطه: اصول فرآیند مواد غذایی

    استاد: پرویز احمدی قشلاق

    خلاصه علمی بازدید:

    بازدید از کارخانه قند به همراهی 14  نفر از دانشجویان توسط مسئول کنترل کیفیت وقت کارخانه صورت پذیرفت.  مسئول کنترل کیفیت وقت، دانشجویان را ابتدا با  نحوه دریافت، انبارداری و مصرف مواد خام ورودی به کارخانه (آرد، شکر، شربت قند اینورت، شیرخشک، بی کربنات آمونیوم و...)  بر حسب نوع محصول تولیدیی (ویفر و کیک) آشنا نمود. در ادامه بازدید به ترتیب از مراحل  اولیه خط تولید از نحوه ترکیب ، نوع فرمولاسیون، نحوه تهیه خمیر ویفر و کیک، مرحله پخت ، تهیه کرم ویفر و کرم زنی، سرد کردن ویفر و کیک ها، برش دادن ویفر  تا مرحله  بسته بندی ویفر و کیک آشنا نمود. همچنین دانشجویان با نوع و نحوه انجام آزمایشات فیزیک و شیمیایی و میکروبی روزانه و ماهانه که برای محصولات خام و تولید شده  به ترتیب به منظور دریافت و تایید فروش انجام می شد، آشنا شدند  در نهایت مستندات به شکل عکس ارائه می شود.

     

     

     





    نظرات کاربران