در حال بارگذاری ...
جمعه 15 اسفند 1399
  • گزارش بازدید از شرکت تاتائو

    عنوان بازدید: بازدید علمی در راستای درس بسته بندی مواد غذایی

    تاریخ و مکان بازدید: شرکت تاتائو – 96/10/03

    گروه صنعتی/فنی: صنعتی

    رشته تحصیلی:  علوم وصنایع غذایی

    مقطع: کارشناسی

    درس مربوطه: بسته بندی مواد غذایی

    استاد: مهندس سیاوش باقری

    خلاصه علمی بازدید:

    بازدید از دو خط تولید و بسته بندی آبمیوه در پاکت دوئی پک280 سی سی و قوطی آلومینیومی دوتکه 240 سی سی انجام گرفت که پروسه تولید آنها به شرح ذیل می باشد . ضمناً از خط تولید کنسانتره خرما نیز به طور اجمالی بازدید انجام گرفت .

    1) آماده سازی نوشیدنی آبمیوه در صعم های مختلف :

    مواد اولیه خریداری شده پس از کنترل های لازم در سردخانه و انبارنگهداری می شود و بر اساس برنامه ریزی قبلی به سالن تولید انتقال یافته و پس از استاندارد سازی و پاستوریزاسیون به دستگاه پرکنی پاکت دوئی پک یا دستگاه پرکنی قوطی آلومینیومی منتقل می شود.

    2) دستگاه پرکن پاکت دوئی پک Volpack ساخت کشور اسپانیا

    رول­های فویل­های چند­لایه آلومینیومی به دستگاه وصل شده و دستگاه فوق به طور اتوماتیک عمل پاکت سازی را انجام میدهد . آبمیوه منتقل شده از واحد پاستوریزاسیون به دستگاه پرکنی ، در پاکتها پرمی شوند و عمل دوخت انجام میشود . سپس بلافاصله پس از درج تاریخ تولید وانقضاءو... پاکتها به داخل تونل سردکن منتقل شده و در نهایت در کارتن های 40 تایی بسته بندی می شوند.

    3) دستگاه پرکن قوطی آلومینیومی دوتکه Zilli & Bellini(ZB) ساخت کشور ایتالیا

    قوطی ها بعد از شستشو و استریل شدن وارد مرحله ی پرکنی پالپ (تکه های میوه ) وآبمیوه شده و پس از تزریق گاز ازت عمل درب بندی انجام می شود و قوطی های پر شده بلافاصله پس از درج تاریخ تولید وانقضاءو...به داخل تونل سردکن منتقل شده و در نهایت در شرینگ های 24 تایی بسته بندی می شوند.

    4) انبار محصول و فروش

    از محصول تولیدی نمونه برداری شده  و پس از انجام آزمایشهای شیمیایی و میکروبی وهمچنین طی دوره قرنطینه ،توسط واحد کنترل کیفی به لحاظ سلامت محصول تولیدی اعلام نتیجه شده و توسط مسئول فنی  برای فروش آماده میشوند .

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     





    نظرات کاربران