یکشنبه 30 مهر 1396

دیدار دکتر ناصر شمس با استاندار آذر بایجان غربی در ارومیه

باسمه تعالی

دیدار دکتر ناصر شمس سرپرست محترم دانشگاه فنی حرفه ای کشور با استاندار آذر بایجان غربی در ارومیه

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی شهید بهشتی ارومیه، دکتر ناصر شمس سرپرست محترم دانشگاه فنی حرفه ای طی سفری به استان آذربایجان غربی در شهر ارومیه حضور یافته و پس از بازدید از سایت شماره 1و 2 آموزشکده شهید بهشتی ارومیه و افتتاح پروژه های عمرانی ،به همراه دکتر حقیقی و دکتر کیانی رئیس منطقه یک کشوری به استانداری آذربایجان غربی  رفته و با استاندار این استان دیدار نمودند. در این دیداردکتر شمس ضمن معرفی دانشگاههای فنی بعنوان دانشگاهی مهارت محور که اکثریت فارغ التحصیلان آن در بازار کار جذب می شوند خواستار همکاری بیشتر این مقام محترم استانی با آموزشکده های فنی حرفه ای در جهت شناخت آموزشکده و دانشکده های استان وشناسایی و ارتقاء رشته های مورد نیاز این استان شد.  جناب آقای مهندس سعادت استاندار آذربایجان غربی نیز ضمن ابراز خوشحالی از حضور دکتر شمس در استان و تبریک هفته دولت، جهت هرگونه همکاری با این مجموعه دانشگاهی قول مساعد فرمود.